Σελίδες

13 Ιουλ 2009

carlos santana live in athens July 8th,2009

Το στάδιο σιγά σιγά γέμιζε ασφυκτικά και το κοινό ανέλαβε να ζεστάνει το ελληνικό συγκρότημα Roseweed (αν έπιασα σωστά το όνομα τους) παίζοντας promos από τον 1ο τους, ακυκλοφόρητο ακόμα, άλμπουμ...
Στην συνέχεια άρχισε η κανονική συναυλία και ήταν μοναδική! Η μπάντα που πλαισίωνε τον φοβερό και κεφάτο Carlos Santana ήταν αφενός πολυάριθμη και αφετέρου ταλαντούχα!
2 ώρες και 15 περίπου λεπτά ασταμάτητης μουσικής με μοναδικό συνδυασμό rock και latin μουσικής! Φοβερό jamming σαν εισαγωγή αλλά και ενδιάμεσα από τα κομμάτια που επέλεξε να παίξει, τα όποια ήταν όλα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του! Επίσης έγινε και ένα encore καθώς ο santana αποχώρησε αλλά το κοινό τον έβγαλε ξανά έξω για άλλα 20 λεπτά συναυλίας και τον αποθέωσαν!

carlos santana live in Athens1 by *fokalexandris on deviantART

carlos santana live in Athens2 by *fokalexandris on deviantART
Αμέσως πιο κάτω θα βρείτε ένα από τα λίγα βιντεάκια που τράβηξα, γιατί δεν ήθελα να χάσω την συναυλία ασχολούμενος με την φωτογραφική μηχανή! Πρόκειται για το Maria Maria, ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια του καλλιτέχνη.

Πέρα από τον λόγο του Santana στο προηγούμενο βιντεάκι, μίλησε άλλη μια φορά στο κοινό κάνοντας έκληση για αγάπη και ειρήνη καταδικάζοντας την βία και τον τρόμο της σημερινής ζωής που προβάλεται και στις τηλεοράσεις όλου του πλανήτη...
"Love and piece, you and i we can make the world a better place with love and piece" είπε, και συνέχισε με χαμόγελο κάτω από την σκιά που το χαρακτηριστικό καπέλο έριχνε στο πρόσωπο του, "Besides i'm a hippie..."

2 σχόλια:

afro είπε...

Love piece...piece love...love piece...love piece...

Sandwichmaker είπε...

de sou arese katholou vlepw ;ppppp